06-21872320 [email protected]

Over mij!

Vanaf kleins af aan heb ik al een antenne voor datgene wat er niet gezegd wordt. Dat wat onder de oppervlakte ligt en tegelijkertijd heel voelbaar is.
Heel lang heb ik daar niet echt iets mee gedaan of in ieder geval niet bewust, waarschijnlijk omdat het iets was wat ik niet helemaal kon vatten.
Totdat ik, vanuit mijn interesse en liefde om te werken met kinderen en hun ouders, terecht kwam bij de opleiding tot Opvoedcoach en vanuit daar de opleiding tot energetisch (kinder)coach.

Mijn manier van communiceren zit niet persé in het gebruiken van woorden, maar eerder in het communiceren met het lichaam en de energie die vanuit daar voelbaar is. Ik voelde mij zo ontzettend blij toen ik dat deel van mijzelf weer ‘aan’ had gezet en geïnspireerd door anderen die daar ook mee bezig waren.

Er is een groter plaatje dan dat wij met ons hoofd kunnen bedenken en door het werken in en met energie is dat grotere plaatje juist iets wat in beweging wordt gezet. Inzichten, jezelf leren kennen, ruimte creëren voor nieuwe mogelijkheden en al het vastgezette weer laten stromen.

Tijdens de opleidingen en cursussen die ik volg, heb ik zo vaak gedacht: hoezo wordt dit niet verteld aan kinderen. Waarom leert niet iedereen dit op jonge leeftijd? Hoeveel makkelijker zou het dan allemaal kunnen gaan?

Dat is dus ook mijn missie.
Kinderen en ouders begeleiden in wat er allemaal mogelijk is met de taal van het lichaam en de eigen wijsheid!