06-21872320 [email protected]

Tarief en duur

Volwassenen – 60/90 min
€ 80

Kinderen – 45/60 min
€ 50,-

Boek nu

Access Bars

In een tijd waarin er van ons allen verwacht wordt om altijd maar AAN te staan, is het o zo belangrijk om rust in het hoofd en het lijf te brengen. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen voelen zich steeds vaker gestresst door alles wat er moet en wat er verwacht wordt. Deze stress kan niet alleen lichamelijke klachten veroorzaken, maar ook emotionele klachten zoals piekeren, snel overprikkeld zijn, angst, frustratie en boosheid.

De BARS (engelse woord voor staven) zijn energie banen op en in het hoofd. Door deze aan te raken gaan de banen tussen de punten stromen en kan de elektrische lading (vastzittende energie) worden losgelaten. Spanning veroorzaakt door gedachten, gevoelens, gebeurtenissen, emoties en overtuigingen wordt opgeruimd.
Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt, wordt verwijderd. Een grote schoonmaakbeurt dus voor lichaam en geest en weer genoeg vrije ruimte!

Hoe werkt het?
Je ligt met kleding aan op een massagetafel of stoel. Terwijl ik de 32 punten zachtjes aanraak, kunnen jij of jouw kind ontspannen. Er hoeft even helemaal niets gezegd te worden…of wel, dit mag je lekker zelf bepalen. De veranderingen, die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken maar tijdens de sessie kun je ook al het een en ander ervaren.

De volwassenen en kinderen die een BARS behandeling hebben gehad, merken dat ze beter om kunnen gaan met:

Stress, piekeren, depressie, angsten, slecht slapen, hoofdpijn en migraine, hooggevoeligheid, spierspanning, hartkloppingen, vermoeidheid en dwang.